Some doctors think that you should drink a glass of water each morning

admin

Vietjack.u ra mắt cỗ thắc mắc ôn tập dượt Tiếng Anh sở hữu đáp án được biên soạn bám sát công tác học tập khiến cho bạn ôn luyện và bổ sung cập nhật kỹ năng môn Tiếng Anh chất lượng rộng lớn. Mời chúng ta đón xem:

Some doctors think that you should drink a glass of water each morning

Đề bài: Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D vĩ đại indicate the answer vĩ đại each of the question.

Some doctors think that you should drink a glass of water each morning. You should drink this water before doing anything else. The temperature of the water should be similar vĩ đại body toàn thân temperature, neither too hot nor too cold.

Why should you drink this water? Water helps your body toàn thân in many ways. It helps clean out your kidneys. It helps prepare your stomach for digestion. Water can also help your intestines work better. After drinking water, the intestines can more easily take out nutrients from our food. Water also helps us go vĩ đại the bathroom more easily.

Scientists suggest that people take in 1,600 milliliters of water each day. But don’t drink all of that water in one sitting. If you tự, your kidneys will have vĩ đại work much harder vĩ đại eliminate it. It’s better vĩ đại drink some in the morning and some in the afternoon. Some people think it’s better vĩ đại drink between meals and not during meals. They think water dilutes the juices produced in our stomachs. This can interfere with normal digestion.

Are you drinking enough water every day? Check the color of your urine. If it is light yellow, you are probably drinking enough. If your urine is very dark yellow, you probably need vĩ đại drink more water. A little more water each day could make you much healthier.

Câu 1: What is the main idea of the passage?

A. The importance of water

B. The advice of the doctors

C. How vĩ đại drink water correctly?

D. The best amount of water vĩ đại drink

Câu 2. According vĩ đại the passage, water is good for the following organs of the body toàn thân. EXCEPT __________.

A. kidneys

B. stomach

C. intestines

D. livers

Câu 3. The pronoun “It” in paragraph 2 refer vĩ đại ___________.

A. your body

B. your kidney

C. water

D. your stomach

Câu 4. The word “eliminate” in paragraph 3 is closest in meaning vĩ đại _________.

A. preserve

B. remove

C. absorb

D. process

Câu 5. Which of the following is NOT true?

A. The first thing you should tự every morning is vĩ đại drink water.

B. You shouldn’t drink too much water at the same time.

C. Drinking water while having meals may interfere with normal digestion.

D. You need vĩ đại drink more water if your urine is light yellow.

Lời giải:

Đáp án:

1. A

2. D

3. C

4. B

5. D

Giải thích:

1. Đọc hiểu

2. Thông tin: It helps clean out your kidneys. It prepares your stomach for digestion. Water can also help your intestines work better.

3. Thông tin: Water helps your body toàn thân in many ways. It helps clean out your kidneys. It helps prepare your stomach for digestion.

4. eliminate (v) = remove (v): vô hiệu, moi thải

5. Thông tin: If it is light yellow, you are probably drinking enough.

Dịch:

1. Ý chủ yếu của bài xích là gì? - Tầm cần thiết của nước.

2. Theo bài xích gọi, nước chất lượng mang lại những phòng ban sau nhập khung người, nước ngoài trừ ______. - gan

Thông tin: Nó hùn làm sạch sẽ thận của doanh nghiệp. Nó sẵn sàng bao tử của doanh nghiệp nhằm hấp thụ. Nước cũng rất có thể hùn đường tiêu hóa của doanh nghiệp hoạt động và sinh hoạt chất lượng rộng lớn.

3. Đại kể từ “it” ở đoạn 2 nói đến việc _______. - nước

Thông tin: Nước hùn khung người các bạn theo dõi vô số cách thức. Nó hùn làm sạch sẽ thận của doanh nghiệp. Nó hùn sẵn sàng bao tử của doanh nghiệp nhằm hấp thụ.

4. Từ “eliminate” ở đoạn 3 ngay gần nghĩa nhất với kể từ ________. - remove

eliminate = remove = loại bỏ

5. Câu nào là tiếp sau đây ko đúng? - Quý Khách cần thiết nạp thêm nước rộng lớn nếu như thủy dịch của doanh nghiệp được màu sắc vàng nhạt nhẽo.

Xem tăng những thắc mắc ôn tập dượt Tiếng Anh lớp 10 tinh lọc, hoặc khác:

She presents u with a new blanket on which she...some beautiful flowers

The manager told u vĩ đại pass … the message I had just read

My brother is always critical of things about u. He often

Many of you have been thrilled vĩ đại see the pomp and splendor

Henry wondered who had sent him that … email

We had vĩ đại ______ the noise from the building site next door for

We have put up … our noisy neighbors for years

The teacher always welcomes new students

He needn't repair the xe đạp. -> The bike

Unless you promise vĩ đại return back, I won't lend you